مواد لازم برای 8 نفر:
انار بزرگ: 2 عدد
لیمو ترش (لیمو شیرازی): یک عدد
شکر: یک و نیم پیمانه
خامه غلیظ: 2 پیمانه
طرز تهیه:
• با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسهای بریزید. (باید حدود 3/4 پیمانه آب انار داشته باشید).
• مقداری از دانههای انار را برای تزیین بستنی کنار بگذارید.
• به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند.
• به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید.
• مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت 4 ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید.
• بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانههای انار تزیین کنید.
www.cookstr.com