مواد لازم:
بستنی وانیلی: 150 گرم
کمپوت هلو: یک عدد
نعنا تازه و توتفرنگی برای تزیین: به مقدار لازم
طرز تهیه:
*برای آماده کردن این بستنی لازم است بستنی مورد نظر خیلی سفت باشد تا بتوانید به کمک قالب، آن را به صورت سفیده تخممرغ طبیعی درآورید.
*ابتدا بستنی را با چاقو به صورت مستطیل بریده و با قالب مطابق شکل آن را به صورت سفیده تخممرغ درآورده و درون ظرف مورد نظر قرار دهید.
*از کمپوت هلو به جای زرده تخممرغ روی بستنی استفاده کنید.
*برای تزیین میتوانید از توتفرنگی و نعنا تازه نیز استفاده کنید.
www.masterchefmag.com