به گزارش همشهریآنلاین، پای موز از شیرینیهای کلاسیک و بهترین نوع پای است. این شیرینی ساده خوشمزه است و در خانه میتوانید آن را تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه پای بستنی موز و شکلات آموزش داده شده است.
-
طرز تهیه اسموتی توتفرنگی | بهترین مایعات برای استفاده در اسموتیها کدامها هستند؟
- طرز تهیه آبهویج با زردچوبه | آبمیوهها را متفاوت و خوشمزه درست کنید
-
طرز تهیه اسموتی هندوانه | بافت اسموتی را چگونه خامهای کنیم؟
مواد لازم (برای ۸- ۶ نفر)
بیسکویت ویفر وانیلی: ۶۰ عدد
نارگیل رنده شده خشک: یک پیمانه به علاوه مقداری تست شده برای رویه
کره ذوب شده: ۵۰ گرم
موز متوسط: ۲ عدد
بستنی وانیلی: ۲ پیمانه
بستنی شکلاتی: ۲ پیمانه
خامه: یک پیمانه
شکر قنادی: ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه پای بستنی موز و شکلات
۱- بیسکویت، نارگیل و کره را درون دستگاه مخلوط کن خوب مخلوط کنید.
۲- مخلوط فوق را درون قالب مخصوص شیرینی ریخته و آن را به صورت کاملا فشرده تا نیمه پر کنید و روی آن یک لایه موزهای برش خورده، قرار داده و آن را به مدت ۲۰ دقیقه درون فریزر بگذارید.
۳- در این میان، بستنی وانیلی را در دمای اتاق قرار دهید.
۴- بستنی وانیلی را روی لایه موزها پخش کرده، و پای را به مدت ۲ ساعت درون فریزر قرار دهید تا سفت شود.
۵- بستنی شکلاتی را نیز مدتی در دمای اتاق قرار داده تا کمی نرم شود، سپس آن را روی لایه بستنی وانیلی قرار دهید.
۶- روی پای را یک روکش پلاستیکی بکشید و آن را مجدد به مدت ۲ ساعت درون فریزر قرار داده تا سفت شود.
۷- ۲۰ دقیقه قبل از سرو، آن را از فریزر بیرون آورید.
۸- خامه و شکر قنادی را خوب با هم مخلوط کرده تا پف کند، سپس آن را روی پای پخش کنید.
۹- در صورت تمایل، میتوانید روی پای، پودر نارگیل تست شده بریزید.
منبع: foodnetwork