به گزارش ایسنا، نوع تغذیه مادر در میزان گرایش کودک به مصرف میوهها و سبزیها در سنین بالاتر تاثیرگذار است.
در یک بررسی جدید متخصصان تغذیه در کالج پرستاری دانشگاه دولتی میشیگان، 400 زن را از خانوادههای کم درآمد تحت مطالعه قرار دادند که کودکان بین یک تا سه ساله داشتند.
این بررسیها نشان داد: کودکانی که مادران آنها میوه و سبزیجات را در رژیم غذایی خود نمیگنجانند در سنین بالاتر خیلی کمتر از این خوردنیها استفاده میکنند.
این گزارش در مجله «پرستاری بهداشت عمومی» به چاپ رسیده است.
به گزارش پایگاه اینترنتی یانز، این متخصصان تاکید کردند: نوع و چگونگی عادات تغذیهای مادر به طور مستقیم روی تغذیه کودک تاثیر میگذارد و بنابراین متخصصان علوم بهداشتی باید این ارتباط مهم را در زمان تهیه راه کارهایی برای افزایش تغذیه سالم در کودکان در نظر بگیرند. همچنین مادران نیز میتوانند با دانستن این مطلب با اصلاح تغذیه خود به کودکان خود نیز نفع برسانند.