زمان تهیه و پخت: 65 دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر:
ماکارونی فرمدار: 250 گرم
کره: سه قاشق غذاخوری
آرد: سه قاشق غذاخوری
پودر خردل: یک قاشق غذاخوری
شیر: سه پیمانه
پیاز کاملا خرد شده: نصف پیمانه
برگ بو: یک عدد
پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
تخممرغ بزرگ: یک عدد
پنیر رنده شده چدار: 350 گرم
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
• فر را روی 350 درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید.
• در یک قابلمه آب جوش و نمک، ماکارونیها را تا حدی که نرم شوند بجوشانید.
• همزمان با پختن ماکارونیها، درون ظرفی جدا، کره را آب کنید.
• آرد و خردل را به کره اضافه کرده و چند دقیقه آنها را تفت دهید.
• شیر و پیاز و پاپریکا و برگ بو را به ظرف اضافه کرده و روی حرارت کم بگذارید 10 دقیقه بجوشند سپس برگ بو را از ظرف خارج کنید.
• تخممرغ را شکسته و درون ظرف بریزید. سه چهارم پنیر را به ظرف اضافه کرده و هم بزنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
• ماکارونیها را درون مخلوط ریخته و آن را به یک ظرف مخصوص فر مانند پیرکس منتقل کنید و بقیه پنیر را روی آن بریزید.
• درون تابهای کره را آب کرده و آرد سوخاری را به آن اضافه کنید و آن را روی مخلوط ماکارونی بریزید و به مدت 30 دقیقه آن را در فر حرارت دهید.
• ظرف را از فر خارج کرده و کمی صبر کنید تا ماکارونی خنک شود سپس آن را میل کنید. نوش جان
www.letsgodine.com