مواد لازم برای 4 نفر:
بادمجان متوسط: 3 عدد
روغن مایع مخصوص سرخ کردن: 3 قاشق سوپخوری
پیاز متوسط خرد شده: یک عدد
سیر ریز خرد شده: 4 حبه
فلفل دلمهای سبز (مکعبی خرد شود): یک عدد
فلفل دلمهای قرمز (مکعبی خرد شود): یک عدد
فلفل دلمهای زرد (مکعبی خرد شود): یک عدد
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
گوجهفرنگی گیلاسی خرد شده:10 عدد
ریحان خشک: یک قاشق سوپخوری
ارگانو یا آویشن: 2 قاشق چایخوری
پاستای نواری: یک بسته
پنیر پارمسان رندهشده: یک سوم پیمانه
جعفری خردشده: 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
1 بادمجانها را همانطور با پوست به صورت مکعبی خرد کنید و بعد از شستوشو کناری بگذارید تا آب اضافی آن برود.
2 آب را به همراه نمک و مقداری روغن در قابلمهای بریزید و روی اجاق قرار دهید تا بجوشد.
3 در این فاصله سس پاستا را آماده کنید. برای این منظور مقداری روغن را در تابه نچسبی بریزید و ابتدا سیر و پیاز را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
4 بادمجان و فلفل دلمهایهای خردشده را به سیر و پیاز اضافه کرده و سرخ کنید، به اندازهای که بادمجانها نرم شوند. در این حین نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
5 گوجه فرنگیهای خردشده، ریحان و آویشن را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید و 10 دقیقه حرارت دهید.
6 در فاصله آماده شدن سس، حواستان به آب داخل قابلمه هم باشد، وقتی آب به جوش آمد، پاستا را در آب بریزید. مدت زمان مورد نیاز برای پخت پاستا روی جعبه آن نوشته شده است. مرحله جوشاندن پاستا را در همان مدت انجام دهید و سپس آبکش کنید.
البته با توجه به اینکه این پاستا قرار نیست به روش معمول ایرانی دم شود، باید مغزپختتر شود.
7 حالا هم پاستا آماده است هم سس سبزیجات. پاستا را در ظرف مورد نظر بکشید و سس را روی آن بریزید. پنیر پارمسان و جعفری خردشده را هم فراموش نکنید. آنها را هم باید روی پاستا بریزید.
همشهری آشپزی مثبت - شماره 26