زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان پخت: یک ساعت و پانزده دقیقه
تعداد نفرات: 4 نفر
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط: 2 عدد
روغن سبزیجات: کمی
کدو تنبل متوسط: مقداری
پنیر پارمسان رنده شده: 40 گرم
خردل: یک قاشق چایخوری
شیر: 2 قاشق چایخوری
پنیر چدار رنده شده: 100 گرم
برای تزئین:
گوجه گیلاسی: 4 عدد
تره: تعدادی
تربچه: 4 عدد
کشمش: 8 عدد
پیازچه: تعدادی
طرز تهیه:
• فر را از قبل روی حرارت 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
• چند جای سیب زمینیها را با چنگال سوراخ کرده و آنها را در سینی فر بچینید و به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ربع یا تا زمانی که آنها را اگر کمی فشار دهیم نرم باشند درون فر قرار دهید.
• یک عدد کدو تنبل را از وسط به دو قسمت تقسیم کرده و با قاشق تخمهای درون آن را خارج کرده و درون کدو را با مقداری کره چرب کنید و آن را به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود درون فر قرار دهید.
• وقتی سیب زمینیهای پخته شده آنقدر خنک شده که بتوان آنها را به راحتی در دست گرفت، سر آنها را ببرید و با قاشق گوشت درون آنها تا یک سانتیمتر مانده به پوست، بیرون آورید. مراقب باشید به پوست سیب زمینیها آسیبی نرسانید.
• گوشت درون کدو حلوایی پخته شده را نیز با قاشق بیرون آورده و با گوشت سیب زمینیها، خردل، پنیر پارمسان، شیر و کره مخلوط کرده و به صورت پوره درآورید و چاشنی لازم را به آن اضافه کنید.
• مخلوط پوره را به درون پوست سیب زمینیها برگردانده و روی آنها پنیر پارمسان بریزید و درون فر قرار داده و دکمه گریل به مدت چند دقیقه روشن کنید تا پنیر طلایی رنگ شود.
• از گوجههای گیلاسی برای بینی موشها استفاده کنید (با استفاده از خلال دندان) و ترههای کوتاه را برای سبیل موشها در پشت گوجهها به کار ببرید.
• از تربچههای به نیم شده برای گوشها و کشمش برای چشمها و پیازچه برای دمهایاشان استفاده کنید.