دوشنبه ۱۴ دی ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۲
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: اگر خوش ذوق و با سلیقه هستید، درون این سبد هندوانه، ‌سالاد میوه بریزید و با آن از میهمانان خود پذیرایی کنید.

دسر

هندوانه انواع مختلفی دارد درون بعضی از آن‌ها زرد است ودرون بعضی دیگر قرمز.

شما بهتر است برای تهیه این سبد، نوع قرمز و بدون تخم آن‌ را انتخاب کنید.

برای تهیه این سبد مراحل زیر را اجرا کنید:

• هندوانه را در وضعیت ثابتی قرار دهید و مطمئن شوید غلت نمی‌خورد.

• قطر هندوانه را اندازه بگیرید.

• مرکز آن را پیدا کنید و حدود 1.5 سانتی‌متر به آن اضافه کنید.

• با استفاده از یک نشانه‌گذار غیر‌سمی، از قسمت سرهندوانه تا ته آن یک خط منظم و یکنواخت بکشید.

• قبل از اینکه خط علامت‌گذاری را برش دهید، محل درآوردن دسته سبد را علامت‌گذاری کنید.

• مطابق عکس، طرح قلب را ببرید. داشتن مربع ارتباط، در نوک قلب برای تشکیل دسته الزامی است.

• کاغذ طرح را طوری نصب کنید که انتهای آن حدود 3/1 سانتی‌متر از خط برش دور هندوانه پایین‌تر قرار گیرد.

• شکل V در انتهای طرح قلب، نقطه شروع برش است و وقتی بریده شود حالت دندانه   دور سبد ایجاد می‌کند.

• روی طرح،‌ چسب بزنید و قسمت‌های بیرونی و درونی طرح رابا نشانه‌ گذار غیرسمی علامت‌گذاری کنید.

• کاغذ طرح را مطابق عکس ، در محل جدید قرار دهید، مراقب باشید انتهای هر قلب،‌ کمی درون مربع قرار گیرد.

• همین کار را در قسمت مقابل هندوانه، نیز انجام دهید.

•  با استفاده از یک چاقوی تیز، هندوانه را از قسمت علامت‌گذاری افقی تا سرV ، برش دهید.

• نیمه بالایی هندوانه را با دقت، بیرون آورید. دور قلب‌ها را با کمی زاویه به سمت داخل برش دهید.

• گوشت هندوانه را از قسمت بالای هندوانه بیرون آورید و برای سالاد میوه از آن استفاده کنید.

• با استفاده از یک چاقوی تیز، قسمت درون قلب‌ها را تا آن‌جا ببرید که به بخش سفید پوست برسد. ضخامت دسته حدود 5/2 سانتی‌متر باشد.

• دور قسمت زیرین هندوانه را به سمت داخل برش دهید و گوشت آن را تا آنجا بیرون آورید که به قسمت سفید آن نرسد.

• با یک دستمال تمیز، خطوط علامت‌گذاری شده را پاک کنید.

• با استفاده از یک چاقوی تیز و ظریف، از قسمت V شکل انتهای قلب‌ها ، شروع به دندانه‌دار کردن دور پوست کنید.

• در این قسمت از کار، تیز بودن چاقو، دارای اهمیت خاصی است.

• درون سبد را پر از سالاد میوه یا هر نوع سالاد دیگر کنید.

• مراقب باشید از دسته سبد برای بلند کردن استفاده نکنید چراکه این دسته حالت تزیینی دارد و اگر از آن استفاده شود، وزن سبد را تحمل نمی‌کند و می‌شکند.

کد خبر 98622
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز