به گزارش ایسنا، علیرضا ابوالفضلی در خصوص فواید و ارزش غذایی میوه هندوانه اظهار داشت: هندوانه خواص بسیاری دارد و به نوعی ضدعفونی کننده بدن و پاک کننده رودهها است.
وی افزود: هندوانه با داشتن بیش از 90 درصد آب برای رفع تشنگی بسیار مناسب است، برای کسانی که ناراحتی کلیه دارند بسیار مؤثر بوده و با نوشیدن آب هندوانه و آب به مقدار زیاد میتوانند این مشکل را به راحتی از بین ببرند.
این کارشناس تغذیه تصریح کرد: هنداونه به خاطر داشتن ویتامین C و ویتامین A و بتاکاروتن و لیکوپن، صدماتی را که در اثر استرس، استعمال دخانیات، سموم محیطی و داروها وارد میشود را کاهش میدهد.
بنا بر اعلام وبدا به گفته ابوالفضلی، مصرف هندوانه ابتلا به خیلی از امراض مثل سفت و سخت شدن دیواره سرخرگ، سرطان (خصوصا سرطان پروستات) و امراض دوران پیری مثل آلزایمر و پارکینسون را کاهش میدهد زیرا علت این امراض رادیکالهای آزاد هستند که ویتامینهای هندوانه خطر حمله آنها را به بدن تضعیف میکنند.
گفتنی است، صد گرم هندوانه دارای 30 کیلو کالری ، 4/0 گرم پروتئین ، 2/0 گرم چربی، 4/6 گرم قند، 3/0 گرم فیبر، 1 میلیگرم سدیم، 7 میلیگرم کلسیم ، 100 میلیگرم پتاسیم، 7 میلیگرم ویتامینC و 590 واحد بین المللی ویتامین A است.