سعیده حکیم در گفتوگو با ایسنا ، هندوانه را منبع قابل توجه ویتامین C عنوان کرد و گفت: 6 درصد وزن هندوانه را ماده جامد و مابقی وزن آن را آب تشکیل میدهد.
وی میزان بتاکاروتن موجود در هندوانه را بالا عنوان کرد و گفت: ویتامین C و بتاکاروتن در گروه آنتیاکسیدانهای قوی هستند.
همچنین بررسیها نشان داده لیکوپن موجود در هندوانه حتی از گوجه فرنگی هم بالاتر است.
به گفته این متخصص تغذیه، پتاسیم موجود در هندوانه در کاهش فشار خون موثر بوده و در کاهش خطر تشکیل سنگ کلیه کمک قابل توجهی میکند.
وی گفت: هندوانه فاقد کلسترول و چربیهای اشباع شده است.[نکته بهداشتی روز: چربیهای اشباعشده در برابر چربیهای اشباع نشده]
این میوه در تقویت سیستم ایمنی و دفاع علیه عفونتها نقش موثری دارد. مصرف هندوانه در کاهش علائم استئوآرتریت و روماتیسم نیز موثر است.