سوسن میرمحمدی در گفتگو با ایرنا، افزود: مواد غذایی شیرین حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات است که موجب افزایش سطح گلوکز خون در طی دو ساعت پس از مصرف میشود و این افزایش نقش موثری در تقویت حافظه دارد.
پزشک متخصص تغذیه ادامه داد : تحقیقات نشان میدهد، حافظه افرادی که مواد غذایی شیرین استفاده میکنند تا دو برابر نسبت به افرادی که مواد غذایی غیرشیرین در وعده صبحانه استفاده میکنند، افزایش مییابد.
میرمحمدی تصریح کرد: مواد غذایی شیرین اگر با مواد پروتئینی مانند شیر، خرما و عسل مصرف شوند، موجب افزایش سطح هوشیاری در فرد میشود.
به گفته وی، مغز برای انجام فعالیت به انرژی نیاز دارد و از گلوکز خون و از اسیدهای چرب آزاد انرژی دریافت میکند.