به گزارش ایسنا، کری ایوی متخصص تغذیه در بیمارستان «سر چارلر گاردنر» در این باره گفت: این مطالعات نشان داده است که مصرف ماست و فرآوردههای لبنی پروبیوتیک برای سلامت قلب و عروق مفید است.
روزنامه سیدنی مورنینگ هرالد در این باره نوشت: این آزمایشات روی 1080 زن 70 ساله صورت گرفته است. این زنان به طور تصادفی برای شرکت در «مطالعه مصرف کلسیم و پیامد شکستگی استخوانی» انتخاب شده بودند.
نتایج آزمایشها که در مجله انجمن تغذیه آمریکا منتشر شده حاکیست، مصرف ماست کم چرب حدود 100 گرم در روز یا بیشتر، تاثیر قابل توجهی در کاهش احتمال ضخیم شدن دیواره سرخرگ گردنی دارد. این فاکتور نیز به نوبه خود در برطرف کردن خطر احتمالی امراض قلبی موثر است.