همشهری آنلاین: مطالعه اخیر کالج سلطنتی انگلیس نشان می‌دهد که مصرف فیبرغلات می‌تواند خطر پیشرفت سرطان روده را کاهش دهد.

فیبر غلات

به گزارش ایسنا، نتایج این مطالعه که در ژورنال پزشکی انگلیس منتشر شده است نشان می‌دهد که مصرف 10 گرم فیبر غلات در روز، 10 درصد خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد.

محققان این مرکز با بررسی 25 مطالعه که پیش از این صورت گرفته بود، دریافتند که فیبر موجود در میوه و سبزی‌جات نمی‌تواند در کاهش خطر ابتلا به این بیماری تاثیر چندانی داشته باشد.

بررسی تمامی مطالعات صورت گرفته در لندن و هلند نشان می‌دهد که مصرف فیبر غذایی به خصوص فیبر موجود در غلات به جلوگیری از بروز سرطان روده کمک می‌کند.

به گفته محقق ارشد این مطالعه، مصرف زیاد غلات یکی از گزینه‌هایی است که شما با خوردن آن می‌توانید از پیشرفت این بیماری جلوگیری کنید و عوامل دیگری از جمله وزن مناسب، فعالیت فیزیکی مناسب وعدم مصرف دخانیات نیز می‌تواند در جلوگیری از پیشرفت این بیماری موثر باشد.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری بی بی سی، سرطان روده بزرگ، یک نوع سرطان رایج در میان کشورهای توسعه یافته است.

کد خبر 150898
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز