سه‌شنبه ۱ آبان ۱۳۸۶ - ۱۵:۴۹
۰ نفر

به گفته محققان دانشگاه هاروارد، مصرف غلات کامل، یعنی آنها که دانه‌شان از سبوس جدا نشده، می‌تواند برای قلب مفید باشد.

پیش از این مطالعات نشان داده بود مصرف این گونه غلات، که در نان‌های سنتی ایرانی مثل سنگک هم وجود دارد، می‌تواند باعث پیشگیری از فشار خون بالا و نیز گرفتگی عروق کرونر قلب شود، اما این مطالعه جدید نتایج تازه‌ای داشته است.

خبرگزاری رویترز در این باره گزارش می‌دهد در این مطالعه مشخص شده مصرف غلات کامل می‌تواند از بروز نارسایی قلبی نیز جلوگیری کند.

به این معنی که کسانی که روزی یک فنجان غلات مخصوص صبحانه با این مشخصات می‌خوردند، طی 20 سال آینده، تا 28 درصد کمتر احتمال داشت که دچار این بیماری شوند.

نارسایی قلبی حالتی است که در آن عملکرد قلب در پمپاژ خون به اندام‌ها مختل می‌شود و علل مختلفی دارد که یکی از آنها، مردن بافت قلب در اثر سکته قلبی است.

کد خبر 34729

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز