مواد لازم:
کره بدون نمک یا مارگارین: یک پیمانه، در دمای اتاق نرم شود.
شکر قهوهای: یک پیمانه
زردههای 2 تخممرغ بزرگ: در دمای اتاق
آرد سفید: 2 پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
شکلات ذوب شده: 113 گرم
پسته خرد شده و بوداده: نصف پیمانه
طرز تهیه:
• ابتدا فر را از قبل روی حرارت 350 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و روی سینی فر کاغذ مخصوص پخت شیرینی قرار دهید.
• کره و شکر را در کاسه مخلوط کن ریخته و تا زمانی که نرم و خامهای شوند آنها را هم بزنید.
• تخممرغها را به صورت هربار یک عدد، به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.
• آرد و نمک را به مخلوط اضافه کرده و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
• خمیر را به صورت یک توپ در آورده و آن را روی یک سطح آردی شده به آرامی بغلطانید. سپس آن را با استفاده از یک شیرینیبر 6 سانتیمتری برش داده و آنها را روی سینی فر که درون آن کاغذ مخصوص شیرینی قرار دادهاید با فاصله 5 سانتیمتر از هم بچینید.
• سینی را درون فر تا زمانی که لبه شیرینیها طلایی رنگ شده و وسط آن هنگام دست زدن سفت شده باشد حرارت دهید.(15- 12 دقیقه).
• فر را خاموش کرده و بگذارید شیرینیها روی همان ورقه شیرینی در جای خود خنک شوند.
• شکلاتهای ذوب شده را روی شیرینیها ریخته و با پشت قاشق آنها را با حرکت دورانی روی شیرینیها تا نرسیده به لبه، پخش کنید و تا هنوز نرم هستند خردههای پسته را روی آنها بپاشید.
www.ivillage.com