این هم دو نمونه از شیرینیهای ما که توی عید دیدنیها حسابی پزش را میدهیم.
شما هم امتحان کنید. شیرینی بپزید و به هر مهمانی که تعارفش میکنید، بگویید که آنها را شما پختهاید!
نان پنجرهای
مواد لازم:
آرد.......................................1 پیمانه
پودر نشاسته........................1 قاشق
تخممرغ..................................4 عدد
شیر......................................1 پیمانه
روغن مایع مخصوص سرخ کردن
خاک قند
قالب نان پنجرهای
1. نشاسته را آرام توی شیر بریزید و روی آتش ملایم هم بزنید تا حل شود. مواظب باشید گلوله نشود؛ بعد بگذارید خنک شود.
2. تخممرغها را در کاسه بشکنید و با چنگال بزنید. آرد را روی تخممرغ الک کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر شود.
3. مخلوط شیر و نشاسته را کم کم به خمیر اضافه کنید.
4. در تابه روغن زیاد بریزید و بگذارید داغ شود. قالب نان پنجرهای را در روغن داغ کنید، بعد آن را بیشتر از نیمه در مایع فرو کنید و در روغن بگذارید. وقتی نان از قالب جدا شد، قالب را دربیاورید.
5. وقتی نان خودش را گرفت، پیش از آنکه رنگش تغییر کند، از روغن دربیاورید و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغنش گرفته شود.
6. نان پنجرهای را توی ظرف بچینید و روی آن خاک قند بپاشید. نوش جان!
بیسکوئیت ستارهای
مواد لازم:
آرد.....................................250 گرم
کره.....................................200 گرم
شکر......................................80 گرم
نمک.................1 قاشق چایخوری
نقل، اسمارتیز، ترافل رنگی....کمی
1. کره را از یخچال بیرون بگذارید تا نرم شود.
2. آرد را الک کنید. کره و شکر و نمک را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خوب خمیر شود.
3. روی تخته کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید تا نازک شود.
4. خمیر را قالب بزنید. دوربرها را جمع کنید و دوباره با وردنه باز کنید و قالب بزنید.
5. فر را قبلاً روی حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با کمی کره چرب کنید. خمیرها را در سینی بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید.
6. روی بسکوئیتها را تزیین کنید و آنها را در ظرف بچینید و نوش جان کنید