مواد لازم:
شکر قهوهای / 60 گرم
کره بدون نمک در دمای اتاق / 120 گرم
آرد گندم / 80 گرم
آرد کم گلوتن / 80 گرم
مواد رویه:
مربای زردالو / به مقدار لازم
کره بدون نمک ذوب شده / 60 گرم
بادام خرد شده / 100 گرم
شکر قهوهای / 30 گرم
شیر / 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1- فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد از پیش گرم کنید.
2- کره و شکر را با هم آنقدر هم زنید تا رنگ آن روشن شود و کف کند.
3- آرد کم گلوتن و آرد گندم را با هم الک کنید، سپس مخلوط کره را به آن اضافه کنید تا مایه نرمی بدست آید.
4- مایه را روی سطح آردی قرار دهید و آن را به شکل چهارگوش درآورید و تا یک ساعت آن را در جای خنکی قرار دهید.
5- مایه را به سطح کارتان منتقل کنید و آن را به ضخامت 3 میلیمتر درآورید.
6- به مدت 20 دقیقه مایه را در فر حرارت دهید.
7- شیرینی را از فر خارج کنید.
8- روی آن مربای زردالو بریزید و به کنار بگذارید.
9- باقیمانده مواد رویه را با هم مخلوط کنید و روی شیرینی پخش کنید.
10- 15 الی 20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شود آن را در فرحرارت دهید.
11- شیرینی را از فر خارج کرده، بگذارید کاملا خنک شود، سپس آن را به صورت نوار برش دهید.