به گزارش ایسنا، متخصصان دانشگاه کوب در ژاپن دریافتهاند که مصرف مداوم چای همچنین میتواند تغییرات آسیب رسان و مخرب در خون را که ناشی از خوردن غذاهای چرب هستند و منجر به بروز دیابت میشوند، سرکوب و متوقف کند.
روزنامه دیلی میل در گزارشی دراینباره نوشت: در این مطالعه متخصصان برای گروهی از موشها یک رژیم غذایی پرچرب و برای گروهی دیگر یک رژیم غذایی معمولی در نظر گرفتند. سپس هر دو گروه به گروههای کوچکتری تقسیم شدند و به آنها آب، چای سیاه و چای سبز داده شد.
این مطالعات مدت 14 هفته طول کشید. در پایان آزمایشات معلوم شد گروهی از موشها که از هر دو نوع چای سبز و سیاه استفاده کرده بودند، توانستند با افزایش وزن و ایجاد چربی شکمی در ارتباط با مصرف غذاهای چرب، مقابله کنند.
اما از طرف دیگر چاه سیاه علاوه بر جلوگیری از کاهش وزن همچنین توانست عوارض مضر و زیان بار ناشی از خوردن چربی بر روی عروق خونی را به میزان چشمگیری کاهش دهد.