مواد لازم:
تخممرغ بزرگ: 2 عدد
شیر: یک و یک چهارم پیمانه
روغن گیاهی یا کره آب شده: 3 قاشق غذاخوری
آرد سفید کامل گندم: یک و نیم پیمانه
نمک: سه چهارم قاشق چایخوری
بیکینگپودر: 2 قاشق چایخوری
شکر: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• درون کاسه بزرگی کره و شکر و شیر را خوب با هم مخلوط کنید.
• مابقی مواد را به مایه فوق اضافه کرده و فقط تا حدی که مرطوب شوند با هم مخلوط کنید.
• درون تابهای را کمی چرب نموده و روی حرارت متوسط قرار داده سپس با قاشق از مایه درون تابه بریزید و مایه را تا حدی که حبابهایی روی آن ایجاد شود حرارت دهید.
• پنکیک را برگردانده و روی دیگر آن را تا حدی که به رنگ قهوهای طلایی درآید حرارت دهید.
• پنکیک آماده است و میتوانید آن را با میوهجات تازه یا چای یا قهوه میل کنید.