مواد لازم برای 3- 2 نفر:
کره: 5 قاشق غذاخوری
آرد: یک و یک چهارم پیمانه
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ: یک عدد، سفیده و زرده آن جدا شود.
شیر بدون چربی: یک پیمانه
شیر معمولی: یک چهارم پیمانه
روغن کانولا برای سرخ کردن
طرز تهیه:
• کره را ذوب کنید و بگذارید کمی خنک شود.
• همزمان که کره در حال خنک شدن است، آرد، شکر، بیکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را درون کاسه متوسطی ریخته و خوب آنها را با هم مخلوط کنید.
• در کاسهای دیگر، زرده تخممرغ، شیر بدون چربی و شیر معمولی را آنقدر هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند، سپس کره را به مخلوط اضافه کرده و مجدد هم بزنید.
• مخلوط شیر و زرده را به مخلوط آرد اضافه کرده و خوب آنها را با هم مخلوط کنید.
• اکنون سفیده تخممرغ را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. (در این مرحله مراقب باشید مخلوط را خیلی هم نزنید)
• تابه بزرگی روی حرارت متوسط قرار داده و روغن کانولا را درون آن بریزید و وقتی داغ شد حرارت را کم کنید و با قاشق از مخلوط برداشته درون روغن بریزید، ابتدا یک طرف و بعد طرف دیگر آن را سرخ کنید و با بقیه مایه همین عمل را تکرار کنید.
توجه: اگر شیر بدون چربی در دسترس ندارید میتوانید از ماست ساده استفاده کنید. دو سوم پیمانه ماست را با کمی شیر معمولی رقیق کنید تا به حد یک پیمانه برسد.
www.thekitchn.com