زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم برای 4- 3 نفر:
آرد: 5/1 پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
شیر: یک و نیم پیمانه
تخممرغ: یک عدد
کره: نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق
طرز تهیه:
• شکر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
• تخممرغ، کره وشیر را به مخلوط اضافه کنید و با استفاده از یک همزن، آنها را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند.
• در یک تابه نچسب، کره را ذوب کنید.
• یک چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت 3 دقیقه یا تا زمانیکه رویه آن پف کرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید سپس پنکیک را برگردانده و طرف دیگر را 2 دقیقه دیگر یا تا زمانی که قهوهای رنگ شود حرارت دهید.
• همین کار را با مابقی مایه انجام دهید.
• تعداد پنکیک تهیه شده 4 عدد میباشد.