به گزارش ایلنا به نقل از وبدا، محسن آخوندی گفت: از آنجایی که از جمله عوامل بروز این بیماری، مصرف غذاهای فستفود و کم تحرکی است، متاسفانه آمار این بیماری در بین کودکان نیز رو به افزایش است.
وی با بیان اینکه در مواردی که کبد چرب پیشرفته شود خطرناک است، گفت: احتمال ابتلا به این بیماری در افرادی که دارای بیماری دیابت هستند و قند آنها کنترل نمیشود، وجود دارد.
این فوق تخصص گوارش افزود: بیماری کبد چرب به دو نوع کبد چرب ساده و کبد چرب همراه با التهاب تقسیم می شود که کبد چرب شامل سه درجه است و افرادی که مبتلا به کبد چرب درجه سه همراه با التهاب باشند، ممکن است بعد از مدتی دچار سیروز کبدی شوند که یک بیماری پیشرفته کبدی است.
وی ادامه داد: در کشورهای غربی شایع ترین مشکل کبدی، بیماری کبد چرب است.
این متخصص گوارش با بیان اینکه بیماری کبد چرب علامت خاصی ندارد مگر در مواردی که کبد بزرگ شود، گفت: این بیماری معمولا در افراد چاق بیشتر دیده میشود.
آخوندی خاطرنشان کرد: در مواردی که کبد چرب همراه با افزایش آنزیمهای کبدی باشد به مشکلات پیشرفته کبدی منجر میشود و احتمال خطرناک بودن آن زیاد است و در مواردی احتمال نیاز مریض به پیوند وجود دارد.
این متخصص گوارش در پایان توصیه کرد:غذاهای ناسالم یکی از عوامل بروز بیماری کبد چرب است بنابراین سعی کنید از مصرف غذاهای پر کالری، شیرینی جات و غذاهای چرب پرهیز کنید چرا که وقتی کالری زیاد وارد بدن شود بصورت چربی در کبد ذخیره میشود.