به گزارش همشهریآنلاین، آش آلو یکی از انواع آشهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه میشود و طعم اشتها برانگیز آلو که به خورد سبزیهای معطر رفته، طعم بسیار باب طبع و لذیذی به این غذا میدهد. استفاده از آلو در آش باعث میشود که آش طعم ملسی پیدا کند که البته طعم آن هم باز بستگی به نوع آلویی دارد که در آن به کار میبرید.
آش آلو را میتوانید در مدت ۶۰ دقیقه درست کنید.
از جمله خواص آش آلو به تببر بودن و کاهش فشارخون آن میتوان اشاره کرد و همچنین به دلیل طبع خنک یا معتدل آن برای تابستان و پاییز یک غذای بسیار مفید است.
-
طرز تهیه د و پیازه آلو ؛ غذای ساده و خوشمزه جهرمیها
-
طرز تهیه نخودپلو مکزیکی | نکاتی برای پخت سریع و آسان این غذا
-
طرز تهیه ماشپلو | فوتوفنهای خوشمزه شدن این غذای مقوی
مواد لازم
پیاز داغ: ۲ قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
نخود: ۱۰۰ گرم
لوبیا چیتی: ۱۵۰ گرم
آلو بخارا: ۳۰۰ گرم
رشته آش: ۲۰۰ گرم
روش تهیه آش آلو
۱- پیاز داغ را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و ادویهها را به همراه رب گوجهفرنگی کمی تفت دهید.
۲- سپس نخود و لوبیا را که از ۱۲ ساعت قبل خیساندهاید، به ظرف اضافه کنید و حدود ۲ لیتر آب روی آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حبوبات پخته شود.
۳- حالا آلوها را که یک ربع خیساندهاید، به آن بیفزایید و پس از گذشت ۱۵ دقیقه، رشته آش را اضافه کنید.
۴- پس از آن که رشتهها نرم و آش لعابدار شد، شعله را خاموش کنید.
طرز تهیه آش آلو و لوبیا
آش آلو به شیوههای مختلفی درست میشود. تا الان با یکی از این روشها آشنا شدید. در ادامه میخواهیم طرز تهیه این آش خوشمزه با لوبیا را آموزش دهیم.
مواد لازم
پیاز داغ: ۲ قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
نخود: ۱۰۰ گرم
لوبیا چیتی: ۱۵۰ گرم
آلو بخارا: ۳۰۰ گرم
رشته آش: ۲۰۰ گرم
مراحل تهیه
۱- پیاز داغ را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و ادویهها را به همراه رب گوجه فرنگی کمی تفت دهید.
۲- سپس نخود و لوبیا را که از ۱۲ ساعت قبل خیساندهاید، به ظرف اضافه کنید و حدود ۲ لیتر آب روی آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حبوبات پخته شود.
۳- حالا آلوها را که یک ربع خیساندهاید، به آن بیفزایید و پس از گذشت ۱۵ دقیقه، رشته آش را اضافه کنید.
۴- پس از آن که رشتهها نرم و آش لعابدار شد، شعله را خاموش کنید.
منابع: ماهنامه دنیای تغذیه، دلگرم