براى برشته کردن ماهىهاى کوچک مانند ساردین، گاریز یا بیاح شکم آنها را خالى نمىکنند. اما شکم ماهىهاى بزرگ مانند سنگسر، سرخو، هور، زرده و همه ماهیان بزرگ هنگام شستن خالى مىشود و مخلوطى از گشنیز، شوید، پیاز خرده شده، فلفل و ادویه و گاهى فلفل سبز در شکم ماهى جا داده مىشود و روى ورقه فلزى که روى آتش گاز یا ذغال آماده شده است گذاشته مىشود.
قابل توجه اینکه ماهىها را حداقل یک ساعت جلوتر نمک زده تا کاملاً نمک به خود بگیرد و هنگام پختن از نمک شسته نشود.
ورقه فلزى باید کاملاً داغ باشد اگر نه پوست ماهى به ورقه فلزى مىچسبد و کنده مىشود.
بعد از پختن ماهىها باید آنها را در ظرفى دربدار گذاشت و چند قطره آب به آن پاشید تا در اثر بخار ماهىهاى داغ، روغن در زیر پوست آنها بپیچد و هنگام مصرف پوست آن به راحتى کنده شود.
ماهى را هنگام مصرف با خرما و یا رطب فراوان میل مىنمایند.