اسدالله بادامچیان یکشنبه در نشستی خبری به تشریح حضور تشکلها و ائتلافها در عرصه انتخابات مجلس پرداخت. مهمترین بخشهای اظهارات بادامچیان در زیر آمده است:
- میدان رقابت کاملا باز است، همه سلیقهها و تشکلها حضور یافتهاند به طوریکه در جریان اصولگرا دیدگاهها و سلایق مختلف وارد عرصه انتخابات مجلس شدهاند و فرصت خوبی فراهم شده تا مردم از این فهرستها نامزدهای مورد نظر خود را انتخاب کنند.
- هم اکنون نمایندگانی در مجلس هستند که میخواهند حرفهای خود را با فریاد مطرح کنند در صورتیکه مجلس جای داد و بیداد نیست.
- خوشبختانه حضرات آیات مهدوی کنی و یزدی از فهرست جبهه متحد اصولگرایان حمایت کردند از این رو برای بنده حجت شرعی است تا به 30 نفر فهرست اصولگرایان رأی دهم.
- جریان انحرافی واقعی است، کسانی میکوشند که از این طرز فکر (تفکر جریان انحرافی) حمایت کنند ضمن آنکه در گذشته مباحثی همچون مکتب ایرانی را مطرح کرده بودند اما با این حال معتقدم که اگر کسی بخواهد خود را در انتخابات منتسب به جریان انحرافی کند حتما رأی نمیآورد.
- فهرست اصلی فهرست جبهه متحد اصولگرایان است، اما هیچ کس نمی تواند مانع فعالیت تشکلها و ائتلافهای دیگر شود، حتی بزرگانی همچون آیت الله مهدوی کنی نیز مانعی برای فعالیت فهرستها ایجاد نکرده اند.
- جبهه پایداری خود را منتسب به آیت الله مصباح یزدی میداند اما تاکنون ایشان فهرست انتخاباتی این جبهه را تأیید نکرده است، این در حالیست که بزرگان جامعتین رسماً از فهرست جبهه متحد حمایت کردهاند.
- قالیباف به عنوان یک شهروند حق شرکت در انتخابات را دارد و هیچ کس نمیتواند مانع شرکت وی در انتخابات شود اما از نظر مسئولیت وی در شهرداری باید بگویم که تاکنون هیچ پولی از سوی هیچ مسئولی به جبهه متحد اصولگرایان پرداخت نشده است.
- غفوری فرد دبیر کل جامعه اسلامی ورزشکاران و عباسپور دبیر کل جامعه اسلامی دانشگاهیان است و این تشکلها از آنها خواستند که در انتخابات شرکت کنند و پس از آنکه نام این دو نفر در فهرست اصولگرایان قرار نگرفت بنا را بر آن داشتند که باز در صحنه انتخابات حضور داشته باشند و ما نمیتوانیم با حضور آنان در عرصه انتخابات مخالفت کنیم.
- پیش بینی میکنم که جبهه متحد اصولگرایان بتواند رأی خوبی را بدست آورد.
- فهرست جبهه متحد اصولگرایان نیز برگرفته از نیروهای حزب الهی است مگر آیت الله مهدوی کنی حزب الهی نیست، البته همه آزاد هستند و میتوانند در انتخابات به نامزدهای مورد نظر خود رأی دهند.
- ما در مجلس نیاز به وکیل الدوله نداریم و به نظرم شخص رئیس جمهور بر این باور است که در مجلس ضد دولتیها قرار نگیرند این به منزله حمایت بیچون و چرا از دولت نیست، مجلس باید استقلال خود را داشته باشد.
- دولت و شخص رئیس جمهور حق ندارد به صورت مستقیم در انتخابات دخالت کند، البته ما نقدی به نامگذاری گروه حامیان دولت داشتیم، این نامگذاری اینگونه تحلیل میشود که فقط یک گروه حامی دولت هستند و مابقی گروهها مخالف دولت که اینگونه نیست.