به گفته محققان بهترین میوههای مصرف شده برای پیشگیری از بیماری لثه و دندان عبارتاند از؛ سیب، آلو و موز.
محققان می گویند در هر وعده غذای پرفیبر باید حداقل 2/5 گرم فیبر وجود داشته باشد که ترکیبی از میوهها، سبزیجات و غلات باشد.
در این تحقیقات فقط بعضی از میوهها این منفعت را نشان دادند و توانستند خطر خوردگی بخشی از استخوان فک که دندانها را حفظ میکند تا 14 درصد و خطر پس رفتن لثه را تا 5 درصد کاهش دهند.
براساس این مطالعات مصرف فیبر در هر وعده غذایی موجب کاهش بیماری متوسط تا شدید لثه شامل خونریزی لثهها، پس رفتن و تحلیل لثه، تشکیل رسوب روی لثهها می شود.