زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 10- 5 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:
فیله گوساله:600 گرم، به قطعات مکعبی 2 سانتیمتری تقسیم شود.
کدو سبز: مطابق شکل نازک خرد شود.
سیر: 2 حبه، کاملا خرد شود.
آب و پوست رنده شده یک عدد لیمو
برگهای تازه رزماری: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
هنگام سرو: سالاد مخلوط کاهو، برشهای آووکادو،
زیتون، جعفری و برشهای لیمو و مقداری سس مایونز
طرز تهیه:
1- برشهای گوشت و کدو را به طور یکی در میان در هشت عدد سیخ، به سیخ بکشید.
2- سیر، آب و پوست لیمو، رزماری و روغن زیتون را با هم ترکیب کرده و از این مخلوط تهیه شده روی فیلههای گوساله بمالید و 30 دقیقه صبر کنید.
3- باربکیو یا تابه بزرگی را از پیش گرم کرده، هر طرف از سیخهای فیله را به مدت 3- 2 دقیقه یا تا زمانی که در حد مورد نظرتان بپزد حرارت دهید.
4- سیخها را از روی حرارت برداشته و روی هر کدام از آنها به صورت شل و آزاد با فویل آلومینیومی بپوشانید و سه دقیقه در این حالت نگهدارید.
5- گوشتهای کباب شده را با سالاد و حلقههای لیمو میل کنید.
http://www.masterchef.com.au