به گزارش ایرنا، این کارشناس تغذیه ادامه داد: مصرف کشمش میتواند علاوه بر انرژی بالا، قند خون شخص را به سرعت افزایش دهد بنابراین کسانی که در معرض ابتلا به دیابت بوده و یا به این بیماری مبتلا هستند باید در مصرف آن دقت بسیاری داشته باشند و از مصرف زیاد آن خودداری کنند.
نقیایی تصریح کرد کشمش حاوی آهن قابل توجهی است به طوری که در هر صد گرم از این ماده غذایی حدود سه و نیم گرم آهن وجود دارد و برای کودکان و نوجوانان به عنوان تنقلات سالم و پیشگیری کننده خوبی برای کمبود آهن است.
وی افزود: پتاسیم قابل توجهی در کشمش موجود است و سدیم آن نیز بسیار پایین است بنابراین در بین افرادی که با مشکلات قلبی و عروقی مواجه هستند، مصرف متعادل آن میتواند به کارکرد صحیح قلب کمک کند.