پنجشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۰:۰۴
۰ نفر

همشهری آنلاین: یک متخصص تغذیه گفت: کشمش محتوی مقدار زیادی آهن است که 600 گرم آن، 90 درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تامین می‌کند

کشمش

دکتر عزیز ابراهیمی گفت: فلاونولزی نوعی از فنول از خانواده فلاونوئید است که در کشمش وجود دارد و طی فرآیند تبدیل انگور به کشمش کمتر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کشمش حاوی مقادیر زیادی بروم است؛ تصریح کرد: بروم ماده‌ای است که برای تبدیل استروژن و ویتامین D به شکل‌های فعال آنها مورد نیاز است.

بعد از یائسگی در زنان، میزان استروژن کاهش یافته و باعث حساس شدن استخوان‌ها می‌شود تا آنجا که هورمون پاراتیروئید دستور به برداشت کلسیم از استخوان‌ها را می‌دهد.

وی در گفت و گو با ایسنا تاکید کرد: تحقیقات نشان می‌دهد بروم از آرتروز استخوان و پوکی استخوان‌ها جلوگیری می‌کند و تاثیرات مفید استروژن درمانی در زنانی که به سن یائسگی رسیده‌اند را افزایش می‌دهد.

دکتر ابراهیمی در ادامه با بیان اینکه کشمش از رشد غیر معمول سرطان جلوگیری می کند؛ افزود: همچنین مصرف کشمش میزان LDL یا کلسترول بد را در خون کم می‌کند و باعث کاهش بیماری‌های قلبی نیز می‌شود.

وی در ادامه گفت: افراد بهتر است در مواد مصرفی روزانه خود مواد حاوی چربی هیدرات‌ها، فیبر، ویتامین و املاح که در کشمش و خرما به وفور یافت می‌شود را با توجه به شیوع بیماری دیابت، قلبی و عروقی که ناشی از مصرف قند و شکر است بگنجانند.

کد خبر 115046

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز