مواد لازم برای 8 نفر:
آب: 4 پیمانه
برنج قهوهای: یک پیمانه
نمک: نصف قاشق چایخوری
روغن گیاهی: 2 قاشق چایخوری
پیازچه :یک پیمانه، ریز خرد شود.
سیر: یک حبه، کاملا ریز شود.
جعفری خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری
تخممیوه کاج: 2 قاشق غذاخوری
کشمش بیدانه: 2 قاشق غذاخوری
شوید خرد شده تازه: یک قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
پوست رنده شده لیمو: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
سس کچاپ: 450 گرم
برگ مو: 24 عدد، بزرگ
نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
روش تهیه:
• درون قابلمه بزرگی، آب را جوش آورده، برنج و نصف قاشق چایخوری نمک را درون آن بریزید.
• درب ظرف را بگذارید و آن را به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که آب آن جذب شود، با حرارت کم بجوشانید.
• سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و در دمای اتاق بگذارید تا خنک شود.
• روغن را درون تابهای، روی حرارت متوسط قرار داده و گرم کنید، سپس پیازچه را درون آن ریخته و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود حرارت دهید. سپس سیر را به ظرف اضافه کرده و یک دقیقه آن را تفت دهید.
• یک چهارم از مخلوط پیازچه و سیر را نگهدارید و مابقی را به برنج قهوهای اضافه کنید.
• سپس جعفری و 7 ترکیب دیگر را به مخلوط برنج اضافه کنید.
• یک چهارم مخلوط سیر و پیازچه را که از قبل کنار گذاشته بودید با سس گوجه فرنگی و یک هشتم قاشق چایخوری فلفل، درون تابهای ریخته و به مدت 10 دقیقه آن را بجوشانید.
• برگهای مو را خوب شسته و خشک کنید.
• به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط برنج را در وسط برگ بریزید و ادامه برگ را روی آن (در قسمت مرکز) تا کنید.
• دلمهها را درون مخلوط سس قرار دهید.
• درب ظرف را گذاشته و به مدت 20 دقیقه آنها را روی حرارت کم بجوشانید.
www.myrecipes.com