همشهری آنلاین: یک متخصص اپیدمیولوژی تغذیه گفت: مصرف نمک یددار در کشور کاهش یافته است و این منجر به شیوع مشکلاتی از جمله گواتر و سقط جنین می‌شود.

نمک یددار

دکتر ربابه شیخ الاسلام در گفت وگو با ایسنا، گفت: در چند سال اخیر تلاش‌های بسیار زیادی در جهت جبران کمبود ید توسط ارگان‌ها و محققان انجام گرفته است به طوری که طی 5 سال گذشته نزدیک به 90 درصد مردم نمک یددار استفاده می‌کردند.

وی افزود: ولی هم اکنون آمارها نشان می‌دهد به دلیل تبلیغات مختلف راجع به نمک‌هایی مانند نمک دریا توسط گروهی که صلاحیت این کار را ندارند مصرف نمک یددار کاهش یافته است.

دکتر شیخ الاسلام تصریح کرد: هم اکنون نزدیک به 60 تا 70 درصد مردم از نمک ید‌دار استفاده می‌کنند. کمبود ید در بدن منجر به شیوع گواتر، سقط جنین، تولد نوزاد مرده و عقب ماندگی ذهنی و جسمی می‌شود.

این متخصص اپیدمیولوژی در پایان اظهار کرد: خانواده‌ها باید توجه کنند که حتما از نمک ید‌دار استفاده کنند. یادآوری می‌شود که نمک باید کم مصرف شود ولی همان مقدار کم نمک باید ید‌دار باشد.

کد خبر 174182
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز