دکتر محمد صدرا مقیمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: در این شرایط رژیم غذایی به منظور پیشگیری از تشنگی در ماه مبارک رمضان از اهمیت زیادی برخوردار است.
مقیمی تصریح کرد: برخی افراد در فاصله افطار تا سحر مایعات زیادی مینوشند تا از تشنگی خود در طول ساعات روزهداری جلوگیری کنند این در حالی است که آب زیاد دفع میشود.
وی افزود: به منظور تامین آب کافی هنگام روزهداری لازم است موادی مصرف کنیم که به حفظ آب در بدن کمک کند. بنابراین روزهداران میتوانند از میوه و سبزی استفاده کنند.
مقیمی خاطر نشان کرد: چرا که میوهها و سبزیهای تازه، آب فراوانی دارند و به مرور جذب بدن میشوند . بنابراین میزان تشنگی را در ساعات روزهداری کاهش میدهند.