به گزارش ایرنا،مضرات گوشت قرمز بارها به طرق مختلف تاکید شده است ولی این اولین باری است که تاثیر مستقیم گوشت قرمز بر سرطان پروستات بیان میشود.
البته نحوه پخت غذا نیز بسیار موثر است و میتوان خطرات ناشی از گوشت قرمز را با رعایت اصول سلامت در هنگام طبخ به حداقل کاهش داد.
تحقیقات اخیر نشان میدهد که طبخ گوشت قرمز در دمای بالا خطر ابتلا به سرطان را تا اندازه زیادی افزایش میدهد؛ در حال حاضر خطرناکترین روش برای طبخ گوشت قرمز سرخ کردن آن در دمای بالا در تابه است.
جالب است بدانید که یکی از سمیترین مواد غذایی شناخته شده تا امروز کباب کوبیده است؛ البته باید گفت که همبرگر نیز دست کمی از کباب کوبیده ندارد.
متخصصان تغذیه توصیه میکنند که افراد علاوه بر توجه در نحوه پخت، به روغن استفادهشده در غذا نیز توجه داشته باشند.
استفاده از روغن سرخکردنی بیش از یکبار و روغن جامد خطرات زیادی را برای بدن بهدنبال دارد.