به گزارش ایسنا، این کارشناسان در مطالعه جدیدی که در مجله "طب انگلیس" به چاپ رسیده تاکید کردند کاهش مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده نه تنها خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را کاهش میدهد بلکه در عین حال از اثرات نامطلوب ناشی از تولید کربن زیاد بر روی زمین میکاهد.
این کارشناسان محاسبه کردهاند که با کاهش مصرف گوشت قرمز میتوان سالانه 28 میلیون تولید کربن را نیز تقلیل داد و به سلامت انسان و محیط زیست کمک کرد.
به گزارش روزنامه دیلی میل، این کارشناسان میگویند: حداقل در کشور انگلیس به منظور سازگاری با یک رژیم غذایی که حداقل میزان مصرف گوشت قرمز را دارد، میانگین مصرف این فرآوردههای غذایی باید در مردان روزانه از 91 گرم به 53 گرم و در زنان از 54 گرم به 30 گرم کاهش پیدا کند.