یکشنبه ۲ مهر ۱۳۹۱ - ۰۸:۲۷
۰ نفر

همشهری آنلاین: متخصصان تغذیه تاکید دارند از آنجا که زنجبیل مجموعه‌ای غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها است و مزایای فراوانی برای سلامتی دارد لذا باید جزو چاشنی‌های ضروری و دائمی در آشپزخانه شما باشد.

مصرف زنجبیل و کاهش استرس

این متخصصان می‌گویند نوشیدن یک فنجان چای زنجبیل در روز می‌تواند به بهبود خلق و خو کمک کند، استرس را کاهش دهد و درعین حال تاثیر فوق‌العاده‌ای در بهبود فرآیند هضم و جذب غذا دارد.

به گزارش روزنامه دیلی میل، کارشناسان تغذیه و سلامت می‌گویند: اسید معده برای هضم غذا حیاتی است و زمانی که فرد، تحت استرس است ترشح این اسید دچار اختلال می‌شود اما نوشیدن یک فنجان آب داغ حاوی یک برش تازه زنجبیل و یک برش کوچک لیمو روشی معجزه گر برای تحریک هاضمه و کمک به گوارش است.

دکتر آلیس ماکینتوش، از متخصصان علوم تغذیه‌ای در انگلیس خاطرنشان ساخت: زنجبیل حاوی نوعی آنتی اکسیدان خاص و مهم موسوم به «جینگرول» است که به پاکسازی مواد شیمیایی مضر ناشی از استرس و نگرانی در بدن کمک می‌کند لذا این چاشنی در کاهش استرس روانی نیز تاثیر دارد.

زنجبیل درعین حال در کاهش التهاب، مقابله با مشکلات تنفسی شایع و بهبود گردش خون طبیعی در بدن موثر است. در زنان نیز نوشیدن چای زنجبیل روشی موثر برای کاهش انقباضات شکمی ناشی از عادت ماهانه است.

کد خبر 185475
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز