به گزارش ایسنا، مصرف این مواد خوراکی که به صورت نیمه آماده در آمده و فریز شده هستند حاوی مقدار زیادی ماده سرطانزا «کارسینوژن» است.
این سیبزمینیهای نیمه آماده در ظاهر ترد و خشک هستند اما لایههای زیرین آن خام هستند و به گونهای است که در مرحله پایانی پخت زمان بسیاری نمیبرد.
محقق آمریکایی با ارائه این یافته از تولیدکنندگان این نوع ماده غذایی درخواست کردند تا سیبزمینیهای سرخ کرده فریز شده را به روشی آماده کنند که حاوی مقدار کمتری از این ماده خطرزا باشد.
به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه تلگراف، سیبزمینی سرخ شده فراوری شده به یکی از مواد خوراکی مورد علاقه میلیونها انسان در سرتا سر جهان تبدیل شدهاست و بیشتر در رستورانها و فست فودها مورد استفاده قرار میگیرد.