این پزشکان هشدار دادند غذاهای پرچرب و شیرین که عامل چاقی و بروز بیماریهای قلبی هستند روی سلامت و استحکام استخوانها نیز تاثیر سوئی دارند و مصرف زیاد آنها خطر پوکی استخوان را بهویژه در سنین پایینتر تشدید میکند.
به گزارش ایسنا به نقل از شبکه ان بی سی، این متخصصان در دانشگاه میشیگان آمریکا و انستیتو سلامت استخوانها و مفاصل در کانادا تاکید کردند که قند و چربی از عوامل مهم تضعیف کننده و کاهش استحکام بافتهای استخوانی هستند.
آمارها نشان میدهد که در حال حاضر حدود 12 میلیون آمریکایی 50 ساله و مسنتر به عارضه پوکی استخوان مبتلا هستند.