مواد لازم برای شیرینی هلویی:
تخم مرغ: 3 عدد
مارگارین: یک بسته 250 گرمی
شکر: یک لیوان
روغن مایع: یک لیوان
آرد: به میزان لازم
رنگ غذایی: مقداری
آب هلو: کمی
نعنا تازه: برای تزیین کمی
بیکینگ پودر: 1/2 قاشق مرباخوری
وانیل: کمی
مواد لازم برای کرم :
شیر: نیم لیتر
کره: 50 گرم
آرد: 5 قاشق غذاخوری
شکر: 5 قاشق غذاخوری
وانیل: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
برای تهیه تخم مرغ و شکر و روغن مایع و مارگارین را در یک کاسه گود بهم بزنید سپس ارد و بیکینگ پودر و کمی وانیل را آرام آرام اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید و بدست نچسبد .
از خمیر گلولههای کوچکی به اندازه گردو برداشته و در دست گرد کنید و روی خمیر را کمی فشار دهید و سپس از طرفی که فشار دادهاید در روی کاغذ روغنی توی سینی فر بچینید.
در فر 180 درجه تا طلایی شدن زیر خمیر در فر نگه دارید.
برای تهیه کرم: شیر و آرد و شکر و کره را با هم در قابلمهای ریخته و مخلوط کرده روی حرارت بپزید تا حالت فرنی سفت بخود بگیرد سپس وانیل را اضافه کرده هم بزنید
شیرینیهایی را که از فر درآوردهاید اجازه دهید تا کمی خنک شود و بعد با کمک قاشق چایخوری کمی از وسط شیرینی (آنطرف که در فر بطرف پایین قرار گرفته و طلایی شده ) خالی کنید و از کرم بین دو شیرینی گذاشته و رو یهم فشار دهید . سپس با کمک قلمو رنگ غذایی و آب هلو روی شیرینی بمالید تا شیرینیها رنگ هلو بخود بگیرد و سپس در شکر درشت بغلطانید و برای برگها هم از نعنا ریز استفاده کنید.