دکتر حسین بهنیا، رئیس نخستین سمینار انجمن ایمپلنتولوژی ایران که طی دو روز گذشته در مرکز همایشهای کتابخانه ملی ایران در تهران برگزار شد با اعلام خبر فوق گفت: در مواردی که استخوان فک تحلیل میرود و امکان کاشت دندان(ایمپلنت)وجود ندارد، اگر تحلیل کم باشد، میتوان از انواع روش پیوند استخوان طبیعی به همراه استخوان مصنوعی استفاده کرد.
وی با اشاره به اینکه در تحلیل شدید استخوان، میزان موفقیت روشهای فوق محدود است، خاطرنشان ساخت: در تحلیلهای شدیدتر از تکنولوژی پیشرفته از طریق کشش در کال استخوان مجاور استفاده میشود. به گفته دکتر بهنیا پس از ایجاد شکستگی عمدی در محل با استفاده از یک دستگاه کوچک که در داخل دهان نصب میشود، میتوان با کششی معادل روزانه نیممیلی متر به افزایش ارتفاع استخوان کمک کرد تا ارتفاع استخوان به حد کافی رسیده، سپس دستگاه برای مدتی حدود دوماه در دهان بیمار باقی میماند تا استخوان نرم کشیده شده، آهکی شود. و
ی اضافه کرد: روش کشش استخوان که در گذشته در رشته ارتوپدی کاربرد داشته طی سالهای اخیر در جراحی دهان، فک و صورت بهمنظور جبران عقبماندگی رشدی مورد استفاده قرار گرفته و اخیرا بهعنوان جبران کمبود ارتفاع استخوان کاربرد پیدا کرده است. رئیس نخستین سمینار انجمن ایمپلنتولوژی ایران یادآور شد: مزیت این روش در مقایسه با روش پیوند استخوان این است که میزان تحلیل استخوان بازسازیشده بهمراتب کمتر و نتایج مطمئنتر است. وی ادامه داد: بازسازی فک به کمک تکنیک کشش استخوان در کنار دیگر شیوههای بازسازی فک به کمک مواد و روشهای نوین در نخستین سمینار انجمن ایمپلنتولوژی ایران به متخصصان رشته جراحی دهان، فک و صورت؛ پریودنتولوژیستها؛ پروستودنتیستها و دندانپزشکان عمومی ارائه شد.