مواد لازم برای 2 نفر:
خرما: 200 گرم
کره: 50 گرم
دارچین: یک قاشق سوپخوری
پودر زنجبیل: یکدوم قاشق غذاخوری
روغن مایع: 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
* هسته خرماها را جدا کرده و همراه با روغن مایع در چرخ گوشت بریزید.
* بعد از آن که خرماها چرخ شد کره و دارچین را به آن بیفزایید و روی حرارت قرار دهید.
* آرد را الک کرده و روی حرارت قرار داده و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید تا رنگ آن طلایی شود.
* خرما را روی ورقه فویل قرار داده و مخلوط آرد و روغن را روی آن بریزید و صاف کنید. مواد را رول کنید و فویل را دور آن بپیچید و به مدت 4 ـ 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس آن را برش داده و صرف کنید.
انرژی این غذا 1850 کیلوکالری است.
اهمیت غذایی خرما
خرما دارای مواد معدنی مانند آهن، پتاسیم، روی، منگنز و ویتامین A، B، E و مقدار قابل توجهی فیبر است که برای پیشگیری از سرطانهایی مانند سرطان کولون و معده مفید و موثر است.
از آنجا که زیادی اسید معده باعث ترش کردن و دل درد میشود، خرما در خنثی کردن اسید معده موثر است.
خرما برای اشخاصی که دچار فشار خون بالا هستند و باید رژیم کم سدیم داشته باشند مفید است. خرما برای جلوگیری از رشد میکروب ـ که عامل پوسیدگی دندان است ـ مفید است.
خرما باعث کاهش چربی خون و بهبود عملکرد سیستم گوارش و هضم و دفع مواد غذایی میشود
منبع: salamatnews