مواد اولیه
پیاز خلالی خرد شده: یک عدد
روغن جامد: دو قاشق سوپخوری
آرد: دو قاشق سوپخوری
زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
کاکوتی: یک قاشق سوپخوری
نعناع خشک: یک قاشق سوپخوری
ماست: 500 گرم
آب: چهار پیمانه
رشته پلویی: 50 گرم
تخممرغ: چهار عدد
طرز تهیه
* پیاز را با روغن تفت داده تا طلایی شود، سپس آرد را در آن ریخته و به تفت دادن ادامه میدهیم تا خامی آن از بین برود.
* زردچوبه، کاکوتی و نعناع خشک را اضافه کرده و تفت میدهیم.
* ماست را افزوده و به صورت مداوم هم میزنیم تا نبرد.
* سپس آب را اضافه کرده و هم میزنیم تا به جوش آید.
* رشته پلویی را نیز در آن میریزیم وقتی پخت، دو عدد از تخممرغها را در کاسهای با چنگال میزنیم، بعد آن را در اشکنه ریخته و در حین ریختن، اشکنه را مداوم هم میزنیم تا تخممرغ نبندد.
* دو عدد از تخممرغها را نیز در اشکنه شکسته و اشکنه را هم نمیزنیم تا تخممرغها درسته پخته شود.
منبع: مجله آشپزی خانواده سبز