مواد لازم:
کدوی کوچک: 3 عدد؛ رنده شود.
پیاز رنده: یک پیمانه
سیبزمینی کوچک: 2 عدد؛ رنده شود
هویج: 2 عدد؛ پوست کنده و رنده شود.
ذرت تازه یا یخ زده: نصف پیمانه
تخممرغ: 4 عدد
آرد: 6 قاشق سوپخوری
نمک: یک و یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر ریحان: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
پنیر چدار رنده شده: نصف پیمانه
روغن برای سرخ کردن
خامه: اختیاری
طرز تهیه:
• درون کاسه بزرگی،تخممرغها، آرد، چاشنیها و پنیر را خوب با هم مخلوط کنید.
• سبزیجات را به محتویات کاسه اضافه کرده و خوب آنها را با هم مخلوط کنید.
• درون تابهای مقداری روغن را روی حرارت زیاد داغ کنید.
• برای هر کدام از پنکیکها به اندازه نصف پیمانه از مخلوط برداشته و آنها را درون تابه تا زمانی که دور آنها طلایی رنگ شود حرارت داده سپس آنها را برگردانده و طرف دیگر را به مدت 2 دقیقه سرخ کنید.
• هرکدام از پنکیکها را که سرخ شده روی دستمال خشک کن قرار دهید.
• پنکیکها را هم میتوانید به صورت ساده میل کرده و هم روی آنها خامه ریخته و میل کنید.
http://www.care2.com