حسین نحوی نژاد در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به وجود شش میلیون سالمند در کشور، گفت: حدود 15 هزار سالمند در مراکز وابسته به سازمان بهزیستی به صورت شبانه روزی نگه داری میشوند.
وی با تاکید براینکه 85 درصد سالمندان کشور همراه خانوادههایشان زندگی میکنند، اظهار کرد: علت کم بودن تعداد سالمندان در مراکز نگهداری سالمندان این است که در کشور ما خانوادها نقش مهمی ایفا میکنند و اجازه نمیدهند سالمندانشان از آنها جدا شوند.
مشاور رئیس سازمان بهزیستی افزود: حدود 10 درصد سالمندان نیز تنها زندگی میکنند.
وی سیاست سازمان بهزیستی را اضافه کردن مراکز نگه داری روزانه سالمندان عنوان و اظهار کرد: 300 مرکز نگه داری سالمندان در کشور وجود دارد که تمامی آنها زیر نظر سازمان بهزیستی قرار دارند و از این تعداد 200 مرکز شبانه روزی و 100 مرکز نیز روزانه است.
نحوی نژاد با تاکید بر اینکه سازمان بهزیستی قصد دارد مراکز روزانه را افزایش دهد، خاطر نشان کرد: درصددیم سالمند تنها از صبح تا ظهر در این مراکز حضور یابند و پس از آن نزد خانوادهاش بازگردد.
رئیس دبیرخانه شورای عالی سالمندان ادامه داد: سالمند از صبح تا ظهر در این مراکز نگهداری حضور مییابد تا پایش سلامت و توانبخشی شود و مورد آموزش قرار گیرد و در نهایت در ساعت مشخصی از ظهر نزد خانوادهاش بازگردد تا از کانون خانواده جدا نشود.
- مجله سالمندی همشهری (اطلاعات جامع در باره دوران سالمندی و مراقبتها و محدودیتها)
وی همچنین در مورد دیگر شرایطی که برای سالمندان در مراکز نگهداری روزانه مهیا میشود، اظهار کرد: حضور در اردوهای زیارتی سیاحتی، کنترل قند و فشار خون سالمند، مراقبتهای شخصی به منظور انجام کارهای شخصی و نحوه مصرف داروها به آنها آموزش داده میشود.
وی همچنین گفت که در حال حاضر یک میلیون و 500 هزار سالمند فقیر تحت پوشش این کمیته و 200 هزار سالمند فقیر و معلول تحت پوشش بهزیستی قرار دارند که همگی زیر خط فقر هستند.
چند نمومه از خبرهای همشهری آنلاین در باره خط فقر