مواد لازم برای 4 نفر:
باقلای پخته شده و به 4 قسمت تقسیم شده: 250 گرم
پنیر پارمسان: 100 گرم، به علاوه مقداری برای رویه بروشتا
روغن زیتون: مقدار دلخواه
برگهای تازه و خرد شده نعنا: مقدار دلخواه
سیر: یک حبه، به دو قسمت تقسیم شود.
نان تست: 8 عدد
نمک و فلفل: مقدار لازم
طرز تهیه:
• باقلاهای چهار قسمت شده را درون کاسهای ریخته و آنها را کمی له کنید.
• نمک و فلفل به مقدار لازم به باقلاها اضافه کنید.
• باقلاها را با پنیر رنده شده پارمسان، نعنا و کمی روغن زیتون خوب با هم مخلوط کنید.
• روی هر کدام از برشهای نان تست، مقداری سیر بمالید.
• باقلاهای چاشنیدار را روی نانهای تست قرار داده و کمی روغن زیتون روی آنها بریزید و در انتها پنیر رنده شده پارمسان روی آنها بپاشید.
http://www.bbcgoodfood.com