"سروا" کلمهای پارسی است که به دو معنی استفاده میشود: خانهای سر باز که به روی همه باز است و افسانه. همین معانی این کلمه شاید بهترین تعریف از رسالت گروهی باشد که نام خود را سروای مهر گذاشتهاند.
سروای مهر خانه ایست که درب آن به روی تمامی افرادی که به اطراف خود نگاه میکنند و از دیدن کودکی غمگین با دستهای گل در سر چهارراه رنجور میشوند، باز است. اعضای این خانه تلاش دارند تا سقفی بنا کنند برای تمامی این کودکان، برای هر نیازمندی که در پیادهروهای شهر شبها را میگذراند و در نهایت تلاش کنند تا آن افراد نیازمند تکرار نشوند. این خانه افسانهایست که تمامی همیاران شاغل در این گروه را به حرکت وامیدارد. امید است که روزی افسانه بزرگمان با کمک شما به حقیقت بپیوندد.
سروای مهر کودک موسسهای است مردمنهاد که با هدف کمک به بهبود شرایط کودکان کار و خیابان تشکیل شده است و امیدوار است، با اجرای طرحهای همیاری هدفمند و عام المنفعه بتواند آیندهای را متصور شود که در آن هیچ کودکی به دلیل شرایط خانواده و اجتماع، مجبور به کار شود.
اجرای طرحهای آموزشی و فرهنگی سیستماتیک در مراکز بهزیستی، فراهم آوردن زمینه تحصیل و آموزشهای حرفهای مناسب برای کودکان آسیب دیده، کمک به توانمند سازی خانوادههای آسیبپذیر و ایجاد زمینه انتقال کودکان آسیبدیده و کاروخیابان به دامان گرم خانواده، ایجاد امکان مشارکت هرچه بیشتر مردم در انجام امور خیریه، شناخت استعداد و توانمندیهای کودکان آسیب دیده و ایجاد زمینههای مناسب بمنظور پرورش خلاقیتشان، اجرای طرحهای پژوهشی در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، تاسیس مرکز جامع خدمات بهزیستی و تاسیس مرکز نگهداری و حمایت از کودکان کار و خیابان از اهداف سروای مهر است.
لطفا کمی به اطراف خود نگاه کنید ... شاید شما هم بتوانید در کنار بچههای سروای مهر، کودکی را از مشقت گذران عمر در خیابانها بیاسایید و زمینه تحصیل و زندگی در کنار خانواده را برای او فراهم کنید.