یکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: قهوه در پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها تأثیر دارد. این بار نیز محققان ایتالیایی ثابت کرده‌اند که نوشیدن قهوه خطر ابتلا به سرطان کبد را به میزان ۴۰ تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد.

قهوه و سرطان کبد: واقعیت یا افسانه؟

نتایج یک پژوهش ایتالیایی نشان می‌دهد که نوشیدن روزانه ۳ فنجان قهوه خطر ابتلا به سرطان کبد را به نصف می‌رساند.

پیش از این هم نتایج پژوهش‌های مختلف نشان داده است که نوشیدن قهوه در پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها تأثیر دارد. این بار نیز محققان ایتالیایی ثابت کرده‌اند که نوشیدن قهوه خطر ابتلا به سرطان کبد را به میزان ۴۰ تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد.

برای رسیدن به این نتایج این محققان روی مقالات معتبر علمی چاپ شده از سال ۱۹۹۶ تا ۲۰۱۲ بررسی‌های دوباره‌ای انجام دادند.

آن‌ها مشاهده کردند افرادی که روزانه حدود ۳ فنجان قهوه می‌نوشند خطر ابتلا به این بیماری در آن‌ها ۴۰ درصد کاهش می‌یابد.

مصرف کم این نوشیدنی یعنی کمتر از ۳ فنجان در روز نیز این خطر را ۲۸ درصد کاهش می‌دهد.

محققان مشاهده کردند افرادی که روزانه بیش از ۳ فنجان قهوه نوشیده‌اند به میزان ۵۶ درصد خطر ابتلا به سرطان کبد را از خود دور کرده‌اند.

نوشیدن فقط یک فنجان در روز نیز خطر این بیماری را ۲۰ درصد کاهش می‌دهد.

به عقیده‌ی محققان تأثیر قهوه در سلامت کبد می‌تواند ناشی از خواص آن در پیشگیری از ابتلا به دیابت یا تأثیر آن در بیماری سیروز کبدی و آنزیم‌های کبد باشد.

توجه داشته باشید دریافت واکسن ویروس هپاتیت، کنترل انتقال ویروس هپاتیت C  روش‌ ساده‌ پیشگیری از سرطان کبد می‌باشند. با این چند کار ساده می‌شود خطر ابتلا به سرطان کبد را تا ۹۰ درصد کاهش داد.

باید بدانید که این سرطان ششمین سرطان رایج در سرتاسر جهان و سومین عامل مرگ‌ومیر ناشی از سرطان محسوب می‌شود.

متأسفانه هپاتیت B و C از عوامل اصلی ابتلا به سرطان کبد هستند. مصرف الکل، مصرف دخانیات، چاقی مفرط و دیابت نیز از عوامل دیگر ابتلا به این بیماری محسوب می‌شوند.

منبع: :medisite

کد خبر 237405
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز