این سامانه که به ابزار کنترل از راه دور تلویزیون شباهت دارد، به سمت بخش فوقانی بازو نگه داشته میشود و در این قسمت، یک کاشت ریز در زیر پوست جاسازی شده است. این کاشت شامل مخزنی از انسولین است که میتواند برای 10 روز باقی بماند.
به گزارش ایسنا، زمانی که امواج صوتی به این کاشت برخورد میکنند، آن را تحریک کرده تا امکان جریانیافتن مقادیر کوچک انسولین به درون جریان خون را فراهم سازند.
زمانی که دستگاه کنترل از راه دور خاموش میشود، ذرات سطح کاشت به یکدیگر نزدیک میشوند و مابقی انسولین را در درون آن نگه میدارند.
با این روش که بر روی موشها آزمایش شده، میلیونها فرد دیابتی دیگر مجبور به تزریق روزانه انسولین نیستند.
در این شیوه جدید، برای رساندن انسولین به بدن، نخست یک کاشت کوچک و به اندازه سیمکارت تلفن همراه، در زیر پوست با استفاده از داروی بیهوشی موضعی جاسازی میشود.
در درون هر یک از هزاران نانوذره، مقدار کوچکی انسولین وجود دارد. نیمی از ذرات با بار الکتریکی مثبت پوشیده شدهاند و نیم دیگر نیز دارای بار منفی هستند.
این بارهای مخالف به سمت یکدیگر جذب میشوند و ذرات را به یکدیگر میچسبانند.
زمانی که بیماران به انسولین نیاز دارند، سامانه کنترل از راه دور را مستقیما به سمت کاشت نگه میدارند و به مدت 30 ثانیه دگمهای را فشار میدهند.
در اینجا، امواج صوتی موجب مرتعششدن ذرات و جداشدن آنها از یکدیگر شده و انسولین آزاد میشود.
دانشمندان دانشگاه کارولینای شمالی این شیوه درمانی را طراحی کردهاند و جزئیات آن را در مجله Advanced Healthcare Materials منتشر کردهاند.