به گزارش ایسنا، در این مراسم دکتر هدایت حسینی مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در راستای ارتقا امنیت غذایی در کشور گفت: اعطای نشان ایمنی و سلامت به تولیدیهایی صورت میگیرد که در این راستا حرکت میکنند.
وی ایجاد فضای رقابتی، تشویق تولیدکنندگان و امکان شناسایی محصولات غذایی و آشامیدنی سلامت محور توجه مصرفکنندگان را از اهداف اعطای این نشان دانست و گفت: نشان ایمنی و سلامت از سوی سازمان غذا و دارو به تولیدیها داده میشود. این نشان به صورت یک سیب سبزرنگ که تیک سلامت روی آن وجود دارد به صورت برچسب روی محصول قرار میگیرد.
به گفته مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی، عدم استفاده از مواد شیمیایی، به حداقل رسیدن کالری و ترکیبات مخاطرهآمیز مثل نمک، اسید چرب فراوان و بهبود ارزش تغذیهای از معیارهای بررسی فرآوردههای غذایی برای اعطای نشان ایمنی و سلامت است.
حسینی همچنین با بیان اینکه تاکنون این مراسم در 8 مرحله برپا شده است، گفت: در طول این 8 مرتبه به 87 فرآورده غذایی نشان اعطا شده است و بیشترین گروهی که توانستند نشان سلامت را در ایران دریافت کنند فرآوردههای لبنی بودهاند.
دوغ گرمادیده بدون گاز غنی شده با ویتامین D3 ، شیر پاستوریزه نیم چرب غنی شده با ویتامین D3، ماست پروبیوتیک نیم چرب، پنیر پروبیوتیک کم چرب، ماست پاستوریزه پروبیوتیک کم چرب، پنیر پاستوریزه کم چرب، آب انار ارگانیک، سرکه بالزامیک، روغن زیتون بکر، ماکارونی با آرد سمولینا، غلات صبحانه دارای انواع ویتامین، املاح و فیبر فرآوردههایی بودند که امروز موفق به دریافت نشان ایمنی و سلامت شدند.