شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۴
۰ نفر

همشهری آنلاین: نمک ماده معدنی مهمی برای حفظ سلامت بدن و عملکرد صحیح اعضای آن به حساب می‌آید هرچند زیاده‌روی در مصرف آن نیز پیامدهای سوء بسیاری به همراه دارد.

چگونه مصرف نمک را کاهش دهیم؟

این ماده معدنی به تنظیم قندخون، حفظ سلامت غده تیروئید و بهبود کیفیت خواب کمک می‌کند اما گنجاندن بیش از حد آن در رژیم غذایی عوارضی همچون بالارفتن فشارخون، سکته مغزی، نارسایی قلبی و بیماری‌های دیگر را متوجه فرد می‌سازد.

به گزارش مدیکال دیلی، پزشکان برای تامین نمک مورد نیاز بدن و جلوگیری از مصرف بیش از حد آن نکات زیر را توصیه می کنند:

- خودداری از مصرف غذاهای آماده و فرآوری شده: در تولید این نوع مواد خوراکی مقدار زیادی نمک استفاده می‌شود تا سلامت آنها حفظ شود به همین دلیل مصرف این نوع خوراکی‌ها توصیه نمی‌شود.

- مصرف غذاهای حاوی فیبر خوراکی زیاد: مواد خوراکی حاوی فیبر بالا و میزان سدیم پایین احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی، دیابت و چاقی را کاهش می‌دهد. این نوع مواد نه تنها برای سلامت دستگاه گوارش مفید هستند بلکه فشارخون را نیز پایین می‌آورند.

- افزودن دیگر ادویه‌جات به مواد خوراکی: استفاده از دیگر افزودنی‌ها و طعم‌دهنده‌های مفید می‌تواند به مزه‌دار شدن غذا کمک کند.

کد خبر 261720
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha