اما همه انواع شکلات مشابه نیستند، و مصرف زیاد شکلات میتواند منافع آن را خنثی کند.
این نکات را در انتخاب شکلات در نظر بگیرید:
- شکلات تلخ یا تیره بیش از سایر شکلاتها حاوی فلاوونوئیدها است، بنابراین شکلات تلخ را به جای شکلات شیری انتخاب کنید.
- شکلات حاوی چربی است و چربیهای آن از هر دو نوع اشباعشده (ناسالم) و اشباعشده (سالم) است. بنابراین شکلات تنها در مقادیر کم مصرف کرد.
- شکلاتهای پردازششده میزان بالاتری از چربی و مقدار کمتری فلاوونوئید دارد، بنابراین انواع فراوردههای شکلاتی پرشده با کارامل، مغزهای خوراکی و نوقا و سایر مواد پرکننده چاق کننده خودداری کنید.
HealthDay News,11 July, 2007